Interieur op maat

Van landelijke eiken bibliotheekkasten tot eigentijdse maatkasten in fineerhout: ook voor grotere interieur-projecten kan je bij Atelier 7 terecht. Samen met jou denken we graag na over jouw interieurplannen.

Werkwijze

Heb je slechts een vaag idee of reeds een volledig uitgewerkt ontwerp van jouw interieurarchitect?

Tijdens een gesprek in onze toonzaal luisteren we naar jouw specifieke vragen en wensen omtrent stijl en materiaalkeuze, functionaliteit en budget. Eens we samen de grote lijnen van het ontwerp hebben uitgezet gaan wij voor jou aan de slag: we maken vrijblijvend een ontwerpschets met bijhorende prijsraming op.

Je hebt rechtstreeks contact met een van beide zaakvoerders en zij blijven tijdens de hele duur van het project jouw vaste aanspreekpunt.

Opvolging van a tot z

In een tweede fase volgt een opmeting ter plaatse met nadien een gedetailleerde technische tekening, concrete offerte en duidelijke planning. U kan tijdens het hele proces rekenen op ons professioneel advies en know-how.

Van voorbereiding over de selectie van hout, van schaven, zagen en schuren tot en met de afwerking van het meubel: het hele traject gebeurt in onze eigen werkplaatsen. Jouw project wordt vakkundig en met oog voor detail door ons team van ervaren meubelmakers opgebouwd in het atelier.

Ook de plaatsing gebeurt in eigen beheer: de ambachtsman die het project heeft uitgevoerd in het meubelatelier gaat altijd bij de werken ter plaatse mee aan de slag en zorgt ervoor dat jouw interieur-project tot in de puntjes wordt afgewerkt.


Enkele recente interieur-projecten

Op zoek naar nieuwe maatkasten in fineer of een houten wandmeubel op maat? Laat je inspireren door enkele van onze recente realisaties.

Heb je interesse in interieur op maat?

Geïnspireerd door ons werk? Contacteer ons voor de interieuroplossing op jouw maat.

Atelier 7

Scheldestraat 27b
9810 Eke (Oost-Vlaanderen)
+32 9 384 04 22
info@atelier7.be