Meubelen op maat

Een tafel op maat laten maken? Met een bijpassende zitbank of enkele krukjes? Of zoek je een op maat gemaakte vitrinekast voor een persoonlijke verzameling? Atelier 7 maakt reeds 30 jaar houten meubelen op maat.

Als familiale meubelmakerij ontwerpen en maken wij tafels, bureaus, alle soorten kasten en ander meubilair in massief hout en fineer. Deze unieke, ambachtelijke stukken worden volledig in ons eigen meubelatelier te Eke vervaardigd. Je koopt dus werkelijk op maat gemaakte meubelen rechtstreeks bij de meubelmaker.

Dressoir in Franse notelaar

KA-14

Deze lage dressoir-kast in Franse notelaar is een goed voorbeeld van waar onze maatmeubelen voor staan. De doorlopende fineer-stroken vallen meteen in het oog, het hout op zich vormt de centrale decoratieve kracht van het meubel. Subtiele zwart stalen pootjes geven de kast daarbij een slanke en verfijnde stijl. De vintage dressoir is niet veraf.
Zoals alle onze meubelen, kan je ook dergelijke dressoir op maat laten maken. De houtsoort, afmetingen en indeling kan je volledig vrij kiezen.

Heb je interesse in een houten meubel op maat?

Daag ons uit! Samen verwerken we jouw idee tot een uniek houten meubel op maat.

Atelier 7

Scheldestraat 27b
9810 Eke (Oost-Vlaanderen)
+32 9 384 04 22
info@atelier7.be