Meubelen op maat

Een tafel op maat laten maken? Met een bijpassende zitbank of enkele krukjes? Of zoek je een op maat gemaakte vitrinekast voor een persoonlijke verzameling? Atelier 7 maakt reeds 30 jaar houten meubelen op maat.

Als familiale meubelmakerij ontwerpen en maken wij tafels, bureaus, alle soorten kasten en ander meubilair in massief hout en fineer. Deze unieke, ambachtelijke stukken worden volledig in ons eigen meubelatelier te Eke vervaardigd. Je koopt dus werkelijk op maat gemaakte meubelen rechtstreeks bij de meubelmaker.

Wandkast in notelaar en staal

KL-03

De KL-01 is een wandkast / boekenkast die modulair is opgebouwd: alle legplanken en kastmodules worden gedragen door slanke frames uit staal. Deze frames zijn aan de binnenzijde voorzien van boringen die toelaten de boekenplanken makkelijk in hoogte te veranderen én geven de mogelijkheid dwarse boekensteunen te voorzien. De legplanken en kasten zijn van volhouten notelaar, de deurfronten in de gesloten kastjes zijn gefineerd plaatmateriaal. Deze kasten maken wij volledig op maat en kunnen bijv. ook worden voorzien van een vitrinekast met glazen schuifdeurtjes, lades, een uitklapbare bureaublad, ...

Heb je interesse in een houten meubel op maat?

Daag ons uit! Samen verwerken we jouw idee tot een uniek houten meubel op maat.

Atelier 7

Scheldestraat 27b
9810 Eke (Oost-Vlaanderen)
+32 9 384 04 22
info@atelier7.be